Welkom

Welkom op de site van LOCALprintservice.nl, uw partner voor drukwerk, in kleine of grote aantallen. Wij realiseren voor u uw drukwerk tegen zeer concurrerende prijzen, afgestemd op uw wensen, met een levertijd die bij u past. Een team van professionals staan klaar om uw wensen te vertalen naar de kwaliteit die u wenst. Door een gecombineerde productie zijn wij in staat u prijzen te bieden die altijd binnen uw budget passen.
Via onze webshop kunt u op eenvoudige wijze uw drukwerk bestellen. Ons upload systeem maakt het u gemakkelijk om uw bestanden rechtstreeks bij ons op de server te plaatsen in een daarvoor persoonlijk gereserveerde ruimte. Kortom LOCALprintservice.nl biedt u gemak, kwaliteit en service tegen een lage prijs.

Standaard hoge kwaliteit.

Aan kwaliteit doen wij geen concessies. Standaard en expres leveringen worden in 98% van de gevallen in offsetdruk gerealiseerd op de nieuwste generatie drukpersen volgens de laatste euroschaal. Voor spoedbestellingen en zeer kleine oplages staat ons de digitale pers HP Indigo ter beschikking. Niet alleen het machinepark is van hoge kwaliteit, maar ook de mens die deze bedient zijn kwaliteitsmensen pur sang. Opleiding en training zorgen voor een optimale combinatie die garant staat voor kwaliteitsdrukwerk.

Levertijden die bij u passen

Door het aanbieden van 3 typen levertijden zijn wij in staat om aan elke gewenste levertijd te voldoen. Binnen de gestelde richtlijnen leveren wij drukwerk vanaf 24 uur tot 14 werkdagen, met een daarbij behorende prijs. Door een hoge automatiseringsgraad en een goed logistiek proces garanderen wij een 98% leverbetrouwbaarheid.

Zeer concurrerende prijzen

Zoals u zult constateren zijn onze prijzen laag. Wij realiseren dit door het LOCALprintservice – concept die terug te voeren is tot het samenbrengen van verschillende drukopdrachten. Doordat we voor vele klanten werken is dit realiseerbaar en dat vindt u terug in de prijs. Dit concept is voor iedereen voordelig, we kunnen dus spreken van een win/win-situatie.

Een optimale servicegraad

Competent advies bij vragen m.b.t. druk en verzending, een vlotte afloop van de productie, evenals een levering op tijd – onze gekwalificeerde medewerkers zullen tot het uiterste gaan om u van dienst te zijn.

Een grote productrange

Wij leveren alle soorten drukwerk, of het nu om een krant gaat of om 250 visitekaartjes,
voor iedere opdracht staan wij klaar om u te voorzien van een goed product. U heeft een grote keuze uit soorten materialen en afwerkingmogelijkheden. Maar mocht u in het overzicht niet uw keuze vinden, de mogelijkheid voor het aanvragen van een offerte is ook mogelijk.

Werken met LOCALprintservice.nl

De tarieven vermeld op deze website zijn inclusief transportkosten en exclusief  BTW, tarieven zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Om onze prijzen te realiseren werken wij met vooruitbetaling. Heeft u vragen over de mogelijkheden of aantallen anders dan vermeld op deze website, mail uw vraag naar info@localprintservice.nl, of bel 0413-330993.
Alle prijzen zijn inclusief transportkosten en worden met blanco verpakking op een gewenst adres in Nederland bezorgd.

Wij hopen uw opdracht spoedig in ontvangst te nemen, en zullen er zorg voor dragen, om deze binnen uw gestelde termijn bij u af te leveren.